VÄLKOMMEN

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom däckbyte, hjulinställning, däckhotell med mera. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid!

SNABB OCH EFFEKTIV DÄCKBYTE

Dags att byta, lägga om, laga, förvara eller köpa däck? Det ordnar vi här på Däckverkstad + Lördags & Söndagsöppet

 

För många är däckbytet en mindre angenäm syssla. En syssla som kan kräva mycket tid och vara väl så tålamodsprövande.

Hos oss fixar vi ditt däckbyte snabbt, säkert och bekvämt medan du kopplar av med en kopp kaffe ☕.

Däckbyte

Vi hjälper dig gärna. Däckbyten i vår regi sker professionellt, effektivt och med rätt verktyg och utrustning. Du slipper en massa tunga lyft och du minimerar risken med att skada både dig och din bil. Att byta däck i Nybro är enkelt – om du väljer oss.
Självklart ska vi göra jobbet och ger dig säkrare resor. Oavsett säsong.

Hjulinsällning

När det gäller hjulinställning är det viktigt att man väljer en aktör med god kunskap och mycket erfarenhet av att arbeta med hjulinställning för att undvika tråkiga följder av en dåligt utförd hjulinställning. vi är en utbildad personal med flertalet special utbildningar när det gäller olika bilmodeller och teknik. vi utför hjulinställning med den absolut den senaste utrustning.

Däckhotell

Vi vill underlätta för dig som kund att äga en bil. Checka in dina däck på Smålands Bilcentrum däckhotell, så får de vila upp sig efter en hel säsong på vägarna. När de är utvilade och redo för en ny säsong, sköter vi enkelt även hjulskiftet åt dig.

Meddela Oss