VÄLKOMMEN

Vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom biltvätt, polering, vaxning, glasbehandling med mera. Kontakta oss redan idag för att boka in en tid!

FULLSERVICE BILVÅRD

Vi tar hand om din bil på bästa möjliga sätt och ger den en yttre och inre finish som gör att den återfår sin forna glans. Här kan du få hjälp med allt inom biltvätt och vi ser till att alltid leverera högklassiga resultat, oavsett vilken bil du har. Kontakta oss redan idag om du vill boka in en tid.

Vi erbjuder många tjänster för din bil men har detaljerat de 3 mest populära, dra bara in i entrén och gör ditt val och låt oss göra resten medan du njuter av vår kundlounge med gratis Wi-Fi och kaffe ☕.

Rengöring Av Bil

En biltvätt i Smålands Bilcentrum kan vara så mycket mer än att bara spola och tvätta av utsidan på din bil. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika önskemål och efter bilens förutsättningar. Vi rengör och vårdar fordon både in- och utvändigt med skonsamma och effektiva metoder som lämnar bilen i toppskick.

Hel Rekond

En bilrekond som du kan få i Smålands Bilcentrum handlar om att ge bilen en grundlig och noggrann uppfräschning på in- och utsidan. Vi ser över din bil in i minsta detalj och kan på så sätt hjälpa till att förlänga bilens livslängd och ge den ett bättre skydd mot såväl lack- som motorskador. Ni kan du välja mellan att endast göra en invändig eller utvändig rekond.

Keramisk Behandling

Keramisk lackförsegling är ett utmärkt sätt att skydda bilens lack mot yttre påverkan och behålla dess glans utan att behöva lacka om och tvätta den lika ofta som annars. Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det läggs på bilen i samband med polering. Man applicerar skyddet på alla bilens hårda ytor, plast, glas och fälgar inkluderat.

Hel rekond Av Husbil & Husvagn

Vi erbjuder allt inom bilvård från enklare tvättservice till att återskapa den där riktiga nybilskänslan. Känner du att din husbil eller husvagn behöver putsas upp? Då har du kommit rätt. Vi på Smålands Bilcentrum AB erbjuder bilvård av alla slags husbilar och husvagnar. Vi står till tjänst med bland annat in- och utvändig handtvätt, rekonditionering, polering, vaxning, städning, textiltvätt.

Båtpolering

På Smålands Bilcentrum AB erbjuder vi hög kvalitet och stor kunskap inom båtpolering! Vill du att din båt ska få en fin lyster? Känner du att din båt behöver sig en rejäl omgång innan den sätts i sjön? Vi kan allt det här med polering, rubbing och vaxning och ser till att just din båt överglänser.

Meddela Oss