Du kan

nå oss också genom

Finansiering Via Mymoney eller Svea ekonomi

Bilverkstad

På vår verkstad utför vi alltid periodisk bilservice enligt biltillverkarens föreskrifter, precis som en märkesverkstad. Dessutom använder vi alltid högkvalitativa reservdelar från MECA när vi servar eller reparerar din bil, vilket gör att du kan känna dig trygg när du vänder dig till vår verkstad i Nybro för din bilservice eller reparation. På Smålands Bilcentrum AB i Nybro utbildar vi vår verkstadspersonal kontinuerligt för att hålla jämna steg med bilindustrins teknikutveckling.
När du anlitar oss vet du att du anlitar en modern verkstad med välkomnande arbetsmiljö och trivsel. Välkommen att boka tid i vår verkstad i Nybro för din service eller reparation.

Felsökning

Beter sig bilen konstigt? Varningslampor som lyser i instrumentpanelen eller något som du anser behöver tillsyn? Boka tid direkt hos oss för felsökning, eller begär en offert. Beskriv så tydligt och noggrant som möjligt vad som behöver ses över om det lyser lampor i instrumentpanelen ber vi dig inkludera det i beskrivningen.

Bilmekaniker

Du och din bil är varmt välkomna till oss. Vi har komplett utrustning för felsökning och bilreparation även på komplexa system. Därför kan vi förstå och ta väl hand om din bil, oavsett bilmärke. Vår bilverkstad fungerar som ett alternativ till en märkesverkstad men med betydlig lägre priser. Vi utför samma service, felsökning, reparation på din bil som märkesverkstaden.

Elfelundersökning

I vilka fall som helst finns vi här för att hjälpa dig med el-problem. Beskriv så noggrant som mjöligt vad som du behöver hjälp med vid tidsbokning eller begäran för offert, bifoga bilder om det finns och vi frågor och funderingar kan ni alltid kontakta oss på chatten, mejl telefon eller sociala medier.

Meddela Oss